Ledige stillinger

UniSea AS er leverandør av programvare, IT-løsninger og konsulenttjenester for shipping og offshore bransjen. Siden 1997 har vi levert markedsledende løsninger for HSEQ og operasjon til skip og selskaper over hele verden. Vi har hovedkontor i Skudeneshavn og avdelingskontor i Bergen, Kristiansund og Tromsø.

Vi i sterkt vekst og søker derfor etter dyktige, trivelige og engasjerte personer som ønsker å være med styrke og utvikle teamene våre innen Software og drift.

Vi søker folk på alle fagnivåer, fortrinnsvis ved vårt hovedkontor i Skudeneshavn eller avdelingskontor sentralt i Bergen, men vi er åpen for søkere fra hele Norge og kan hjemmekontor er aktuelt for den rette kandidaten.

Søknadsfrist: Åpen
Søknader vurders fortløpende.

 

Softwareutvikler
Vi leter etter en eller flere utviklere som kan styrke utviklingsteamet vårt innen følgende områder:

– Spekking
– Testing og quality assurance
– Devops
– Utvikling, både fullstack og dedikert frontend og backend
– Design & brukergrensesnitt
Maritime fagsystemer (PMS, HR, HSEQ)

I utviklingsteamet jobber vi sammen og hver for oss. Vi verdsetter kompetanse, selvstendighet og evne til å jobbe i team mot et felles mål. Hos oss er det høyt under taket, kort kommandkjede og et uformelt og behagelig miljø. Det er lov å stille spørsmål ved, si meningen sin og komme med innspill på løsninger på en konstruktiv måte, det er en forutsetning for at vi stadig skal utvikle oss. Vi har plass til hyperaktive ekstroverte og rolige introverte på laget vårt, men god kjemi og kommunikasjon er alfa og omega for at teamet skal fungere optimalt. Derfor krever vi at du behersker norsk godt, både muntlig og skriftlig. Bransjen, kundene, terminologien og verktøyene våre derimot, er primært på engelsk, derfor må du også ha gode kunnskaper i engelsk.

Tradisjonelt sett så har UniSea levert løsninger innenfor HMS og kvalitetssegmentet, men utvider nå porteføljen til å inkludere løsninger for både vedlikehold av skip (PMS) og HR-systemer. Dersom du har kompetanse innenfor disse områdene, er vi spesielt interessert i å få deg med på laget. Her kan det være en stor fordel om du har seilingserfaring fra før eller på nåværende tidspunkt er seilende.

 


HSEQ
konsulent
Vi leter etter en eller flere HSEQ konsulenter som kan styrke oss innen følgende områder:

– Maritime fagsystemer (HSEQ, PMS, HR)
– Fagstøtte HSEQ
– Kundeoppfølging og opplæring
– Implementering og workshop

Stillingen innbærer mye kundekontakt, fortrinnsvis på engelsk. Det er derfor viktig at du både forstår og gjør deg godt forstått på engelsk. Stillingen kan også innebære noe reising, kvartalsmøter, workshops og deltakelse på konferanser i regi av UniSea.

Har du maritim erfaring er det et pluss, men ikke et krav

 

 

Software konsulenter
Vi leter etter en eller flere Software konsulenter som kan styrke oss innen følgende områder:

– Kundeoppfølging og opplæring
– Salg og marked

Som UniSea Software konsulent har du ansvar for å følge opp og gi opplæring og støtte til kundene våre. Stillingen innbærer mye kundekontakt, fortrinnsvis på engelsk. Det er derfor viktig at du både forstår og gjør deg godt forstått på engelsk. Stillingen kan også innebære noe reising, kvartalsmøter, workshops og deltakelse på konferanser i regi av UniSea. Full opplæring vil bli gitt.

Har du maritim erfaring, teknisk bakgrunn eller IT erfaring er det et pluss.

IT Drift
UniSea leverer IT-tjenester til skip og selskaper over hele verden. Å sørge for at kundene våre har de sikreste og best tilpassede IT løsningene, slik at de kan operere effektivt er viktig. Å gi råd og finne gode produkter og løsninger som sammenfaller med kundens forventning til pris og kvalitet er en viktig forutsetning for at vi lykkes. Vi forventer at du har god kunnskap innen et eller flere av fagfeltene våre og du kommuniserer godt, både på norsk og engelsk.

– IT Drift Azure
– IT Drift skip
– IT Rådgivning
– IT Support
– Nettverk og sikkerhet
– Drift av IT-løsninger i sky eller mot skip

 

Vil du jobbe hos oss?
Send oss noen ord om deg selv, gjerne med en CV til jobs@unisea.no

Velferdsklubb
I UniSea har vi en aktiv velferdsklubb som ønsker å bidra til å skape gode og robuste lag i bedtiften. Vi har aktiviteter som spenner fra vinsmaking, minigolf, Quiz og kino til fjellklatring, windsurfing og Paintball. Det er ingen tvang til å delta, men det vi synes det er veldig gøy når vi er flere som gjør aktiviteter sammen.

 

UniSea Family
I UniSea vet vi at et godt miljø også handler om å pleie de som er rundt oss. Derfor har vi også arrangementer hvor vi inviterer ansatte med partner eller familie. Årlig reiser alle ansatte med følge til en by i Europa. Reisemål de siste årene har vært Geneve, Paris, Milano, Dublin og Trondheim. Vi har også familiearrangementer som spenner fra korte grillturer, minigolf, sommerfester, show og julekino.